Kouluttajat

Esa Ikonen

Tietotekniikan diplomi-insinööri, kauppatieteiden kandidaatti, Licensed Trainer of NLP
yrittäjä (Ikonen Group Oy ja NLP-koulutus Timantti), partner (Intoloop Oy)

Esa Ikonen on toiminut työurallaan muun muassa projektipäällikkönä, konsulttina, Business Intelligence -asiantuntijatiimin vetäjänä sekä kaupallisena johtajana. Esa lähti hakemaan NLP-opinnoista tukea itsensä kehittämiseen. Hän huomasi menetelmän tarjoavan samaan aikaan paljon lisää sekä suorituskykyä että hyvinvointia – paitsi työhön, myös muuhun elämään. Niinpä hän kiinnostui NLP-oppien jakamisesta muillekin.

Esa on valoisa ja innostava valmentaja, joka jatkuvasti lisää asiantuntemustaan opiskelemalla uutta. Kouluttautuminen mm. NLP:n kehittäjän Richard Bandlerin sekä muiden maailman huippujen koulutuksissa on vuosien varrella luonut Esalle vankan pohjan valmennus- ja koulutustyöhön. Pitkä kokemus teknisistä ja kaupallisista tehtävistä antaa hänelle runsaasti näkemystä NLP:n monipuoliseen hyödyntämiseen yritysmaailmassa.

Esa uskoo, että parhaat tulokset saavutetaan rentouden kautta. Rentous avaa ovet uusien oivallusten syntymiselle ja intuition hyödyntämiselle. Samalla ehtii myös nauttia enemmän!

“Kerta toisensa jälkeen on aivan käsittämättömän upea hetki, kun se kipinä syttyy uudestaan valmennettavien silmiin ja tiedän, että hän saa jatkaa matkaansa uusien voimavarojen ja oivallusten kanssa. Erityisesti se ajaa minua työssäni eteenpäin.” – Esa Ikonen

 

 

Katri Syvärinen

FM, Licensed Trainer of NLP, Licensed NLP Coach, Licensed Sports Performance Coach
yrittäjä (Katri Syvärinen Ky ja NLP-koulutus Timantti), toimittaja ja kirjailija (Otava)

Katri Syvärinen on toiminut yrittäjänä vuodesta 2007, ensin yritysviestinnän ja sittemmin kouluttamisen parissa. Kun hän toimittajana vuosikausia haastatteli eri alojen huippunimiä, häntä alkoi kiinnostaa, mitä yhteisiä ominaisuuksia menestyjillä on ja miten henkisestä potentiaalistaan voi saada mahdollisimman paljon irti.

Nyt Katri on yksi Suomen ensimmäisistä valmentajista, jotka käyttävät NLP:tä urheilijoiden henkisessä valmennuksessa. Valmennustyössä hän hyödyntää myös omaa kilpailukokemustaan kouluratsastuksesta. Lisäksi Katri on perehtynyt ratsastuksen ammattilaisten oppimisprosesseihin kirjoissaan Syvemmälle satulaan (2009), Lähtövuorossa Anna-Julia Kontio – nuoren ratsastajan tarina (2011) ja Tavoitteena tasapaino (2012).

Kouluttajana Katri on empaattinen, innostava ja vakuuttava. Hän innostuu sisäisestä menestyksestä: siitä, että jokainen voi kokea onnistumisen elämyksiä itselleen tärkeiden asioiden parissa. Katri olikin yksi Uskalla innostua -tiimin Menestyjä 2011 -kilpailun voittajista.

“On upeaa nähdä, miten koulutuksissa ihmiset innostuvat, oppivat asettamaan ja saavuttamaan uusia tavoitteita sekä tekevät oivalluksia itsestään. Samalla he oppivat keskittymään ja nauttimaan elämästään entistäkin enemmän!” – Katri Syvärinen

 

NLP:n kehittäjä Dr. Richard Bandler suosittelee meitä ja Licensed Practitioner & Master Practitioner of NLP™ -koulutuksiamme henkilökohtaisesti. Lisäksi Bandler allekirjoittaa kaikki kurssitodistuksemme.

Share