Palautteita

”Parasta NLP:n peruskurssilla olivat käytännölliset tekniikat ja niiden harjoittelu sekä tutustuminen itseen. Lyhyesti kuvattuna kurssiviikko oli elämää muuttava kokemus!”
– Heikki Kutinlahti, opiskelija, Tampereen teknillinen yliopisto

”Jokaisen esimiehen tulisi ehdottomasti käydä NLP:n peruskurssi.”
– Tiina Jokela, yrittäjä, Mielikylpy

”Viikon mittaisella NLP:n peruskurssilla eräs tietty päivä oli minulle niin tärkeä ja hyödyllinen, että olisin voinut maksaa koko kurssiviikon hinnan pelkästään siitä!”
– Päivi, yrittäjä, Tampere

”I highly recommend Esa Ikonen and Katri Syvärinen. They are some of those licensed internationally through the Society of Neuro-Linguistic Programming™.”
– Dr. Richard Bandler, Co-creator of NLP

”Hyvä valmentaja paitsi tuntee käyttämänsä menetelmät myös itse käyttää niitä. Hän on oman opetuksensa elävä esimerkki. Esa Ikosen olemuksesta huokuu NLP:n positiivinen voima. Esa pystyy luomaan valmennukseen mukavan yhdessä tekemisen ja oivaltamisen meiningin, jota harvoin näkee. Tilaisuuksien onnistumiseen vaikuttaa myös Esan syvällinen tietämys aiheesta ja aito halu levittää tietoa. Suosittelen lämpimästi kaikille NLP:stä kiinnostuneille ja pidemmällekin edistyneille.”
–TkT Heikki Lonka, Insinööritoimisto Olof Granlund Oy, Projektiyhdistyksen puheenjohtaja

”Katri Syvärisen yrityksellemme pitämä koulutus oli erittäin onnistunut. Ohjelma oli taitavasti räätälöity kohderyhmälle, ja päivä sisälsi paljon konkreettisia harjoituksia, joita voimme välittömästi alkaa hyödyntää työssämme. Kouluttajan ote on innostava ja empaattinen, jolloin myös koulutuksessa vallitsee iloinen ja vapautunut tunnelma. Koulutus toimi samalla rentouttavana virkistyshetkenä kiireisessä arjessa.”
– Ari Selander, toimitusjohtaja, Viestintätoimisto Selander & Co.

”Esa Ikonen on energinen ja innostava valmentaja. Tulin heti hyvälle tuulelle kun pääsin Esan vetämään tilaisuuteen. Esan tyyli on joustava ja käytännönläheinen. Voin suositella hänen koulutuksiaan muillekin.”
– Mikko Hartikainen, BI-Kehityspäällikkö, Elisa Oyj

Katri Syvärinen on luennoitsijana levollinen, uskottava – vangitsevakin.”
– Heikki Lindevall, toimitusjohtaja, D-Marketing Services

”Jokaisella meistä on haaveita, joita ei ehkä uskalla edes sanoa ääneen. Sain NLP-valmennuksesta itsevarmuutta ja rohkeutta tavoitella omaa unelmaani. Valmennus auttoi hahmottamaan suuntaa ja teki suunnitelmistani jo puoliksi totta. Omien ajatusten tunnistaminen ja niihin vaikuttaminen saattaa muuttaa kokonaiskuvaa merkittävästi. Katri Syvärisen monipuolinen ammattiosaaminen yhdistettynä empaattiseen ja helposti lähestyttävään persoonaan tekee valmennustilanteesta rennon ja samalla antaumuksellisen. Toivon yhteistyöllemme jatkoa tulevaisuudessakin.”
– Minna Lindström, Tunne hevonen -lehden päätoimittaja

”Wau! Opin heti ensimmäisessä valmennuksessa aivan uudenlaisia tapoja vaikuttaa ajatuksiini. Tulevaisuuden tavoite kirkastui mielessäni, ja motivaatio sen saavuttamiseen on huipussaan. Valmennuksen vaikutukset alkoivat näkyä harjoittelussani välittömästi. Suosittelen lämpimästi valmennusta asiakkailleni!”
– Jussi Syrjälä, golfopettaja, JL Golf Academy

”Otettuani osaa Esa Ikosen pitämään muutaman tunnin koulutukseen NLP:stä katson maailmaa uusin silmin. Opin todella konkreettisia taitoja esimerkiksi kommunikoinnin suhteen peesaamisen tärkeydestä ja siitä kuinka keskustelukumppanin sanavalinnat vaikuttavat siihen minkälaisia sanoja kannattaa itse valita jotta tulisin ymmärretyksi. Opin myös kehon asentojen ja lihasten käytön merkityksestä mielen toimintaan. Pääsimme näitä läpikäytyjä asioita myös käytännössä testaamaan mikä antoi niihin syvyyttä. Olin jo ennen tapahtumaa kiinnostunut NLP:stä ja nyt olen vielä enemmän kiinnostunut asiasta. Ennenkaikkea Esan käytännönläheinen ja asiat selittävä rauhallinen lähestyminen asiaan saa minulta kiitosta. Tulen ehdottomasti elämässäni pitämään mielessäni ja käyttämään nyt oppimaani ja oivaltamaani.
– Juuso Kangas, Laatuinsinööri, Corbel Oy

”Katri Syvärisen NLP-valmennus oli erittäin hyödyllinen kokemus. Sen jälkeen olo on kuin uudella ihmisellä! Sain hyvät ohjeet mielenhallintaan, ja pohdittavaa vielä pitkäksi aikaa eteenpäin.”
– Erika Törrönen, body fitness -kilpailija

”Informatiivinen, innostava ja käytännönläheinen ote.”
– Miikka Lötjönen, Nice-business Solutions Oy

”Esa Ikonen käsitteli NLP:n laajaa kenttää käytännöllisten harjoitusten ja esimerkkien kautta. Lyhyessä tilaisuudessa sai paitsi hyvän alkusysäyksen itsensä hallintaan ja kehittämiseen NLP:n avulla myös käytännönläheisiä vinkkejä vuorovaikutukseen ja viestintään (mm. peilaaminen, mielikuvien käsittely jne.) Uskon että perusteellisempi tutustuminen NLP:hen antaa runsaasti mahdollisuuksia rikkaampaan ja myönteiseen elämään.”
– Raili

”Olen käynyt monenlaisissa koulutuksissa. Katri Syvärisen pitämä koulutus Forever-myyjien itseluottamuksen ja rohkeuden lisäämiseen oli yksi parhaita pitkään aikaan! Asiat tarjoiltiin helposti käsitettävässä muodossa niin, että jokainen voi käsitellä niitä omalta lähtötasoltaan. Ilmapiiri oli erittäin miellyttävä, ja koulutuksen jälkeen oli rauhallinen ja selkeä olo.
– Kari Kontkanen, manager, Forever

”Työnantajaltaan saa apua teknisiin ja kaupallisiin kysymyksiin. Se mitä sieltä ei välttämättä saa, on apu omien tärkeiden arvojen löytämiseen ja niiden linkitykseen omiin valintoihin urapolulla. Tähän sain Esa Ikoselta erinomaista sparrausta.”
– Antti Harjunpää, Business Manager, Logica Suomi Oy

”Esa osasi kertoa NLP:stä kansantajuisesti ja käytännönläheisesti. Sain heti mukaani työkaluja omaan käyttöön.”
– Tarja Lehtonen

”Parasta NLP:n peruskurssilla oli tietoisuuden lisääntyminen sekä oivallukset, miten monin tavoin kaikkea opittua voi soveltaa omaan elämään.”

 ”Parasta NLP-kurssilla oli kouluttajien innostava ote, mielenkiintoiset harjoitukset ja ihanat kurssikaverit.”

 ”NLP:n peruskurssin asiat olivat todella mielenkiintoisia, ja ne tuotiin esiin innostavalla tavalla. Pidin erityisen paljon myös rentoutuksista.”

 ”NLP:n peruskurssilla oli innostava, kannustava ja hauska ilmapiiri heti alusta alkaen!” 

 

Share