Yrityksille

NLP:n peruskurssi yritykselle tai työyhteisölle

NLP™ eli Neuro-Linguistic Programming™ auttaa hyödyntämään ihmisen henkisiä voimavaroja tehokkaasti ja käytännönläheisesti. NLP:n avulla voidaan merkittävästi lisätä henkilöstön hyvinvointia ja suorituskykyä yrityksissä ja työyhteisöissä.

NLP:n peruskurssi antaa monipuoliset välineet oman ajatusmaailman ja tunnetilojen hallintaan, muiden ihmisten lukemiseen ja ymmärtämiseen sekä muihin ihmisiin vaikuttamiseen. NLP auttaa parempiin tuloksiin esimerkiksi

  • johtamisessa
  • myynnissä
  • markkinoinnissa
  • valmentamisessa
  • opetuksessa ja
  • henkilöstön hyvinvoinnin lisäämisessä

Tilaa yrityksesi tai organisaatiosi henkilöstölle tehokas, toimiva ja käytännönläheinen koulutus!

NLP:n peruskurssi kestää seitsemän intensiivipäivää (päivien kesto noin klo 9–17). Kurssi voidaan järjestää omassa yrityksessä tai organisaatiossa esimerkiksi kaikki seitsemän päivää peräkkäin pidettynä tai vaikkapa kahteen osaan (4 + 3 päivää) jaettuna. Intensiivinen opiskelu ja pieni ryhmäkoko (max. 20 henkeä, kaksi kouluttajaa) varmistavat parhaan mahdollisen oppimistuloksen.
Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat NLP:n kehittäjän Dr. Richard Bandlerin ja Society of NLP:n allekirjoittaman Licensed Practitioner of NLP™-sertifikaatin.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
info@nlp-koulutus.fi
050 355 4044 (Katri Syvärinen)
0400 364 863 (Esa Ikonen)”Jokaisen esimiehen tulisi ehdottomasti käydä NLP:n peruskurssi!”
– Tiina Jokela, yrittäjä, Mielikylpy

Share