Yksilövalmennus

NLP-koulutusten lisäksi tarjoamme on tehokasta henkilökohtaista valmennusta, jonka ansiosta voit saavuttaa nopeammin tavoitteesi niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Henkilökohtainen valmennus on myös helppo ja nopea tapa saada käsitys NLP:n perusteista ja mahdollisuuksista omassa elämässäsi.

Katri Syvärinen ja Esa Ikonen ovat valmentaneet satoja henkilöitä mm. liike-elämän, viestinnän, henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisen ja hyvinvoinnin saralla. Katri Syvärinen on lisäksi erikoistunut NLP:n hyödyntämiseen urheilijoiden henkisessä valmennuksessa. Katri työskentelee esimerkiksi ratsastajien parissa, mutta hänellä on valmennettavana urheilijoita monista muistakin lajeista. Esa Ikosen erityisosaaminen on puolestaan yritystoimintaan liittyvän henkisen suorituskyvyn, kommunikaatiotaitojen ja projektijohtamisen saralla.

”Jokaisella meistä on haaveita, joita ei ehkä uskalla edes sanoa ääneen. Sain NLP-valmennuksesta itsevarmuutta ja rohkeutta tavoitella omaa unelmaani. Valmennus auttoi hahmottamaan suuntaa ja teki suunnitelmistani jo puoliksi totta. Omien ajatusten tunnistaminen ja niihin vaikuttaminen saattaa muuttaa kokonaiskuvaa merkittävästi. Katri Syvärisen monipuolinen ammattiosaaminen yhdistettynä empaattiseen ja helposti lähestyttävään persoonaan tekee valmennustilanteesta rennon ja samalla antaumuksellisen. Toivon yhteistyöllemme jatkoa tulevaisuudessakin.”
– Minna Lindström, Tunne hevonen -lehden päätoimittaja

”Halusin kokeilla NLP-valmennusta, koska se on yhä tunnustetumpi ja kiehtova mahdollisuus työskennellä paremman elämänlaadun saamiseksi ilman raskasta ja pitkää prosessointia, johon olen ammatissani tottunut. Koin Esa Ikosen NLP-valmennuksen positiivisena ja jännittävänä työskentelytapana, jossa ajatuksia ja mielikuvia työstettiin itselleni uusilla ja hyvin vaikuttavilla tavoilla. Koin valmennuksen lisäävän konkreettisia vaikutusmahdollisuuksiani ajatusmaailmaani ja vapauttavan suuren määrän energiaa, joka aikaisemmin oli sidottu itselleni ei niin hyödyllisiin ajatuskuvioihin. Mieli on ollut tasainen ja tyyni valmennuksen jälkeen. Vinkkinä kaikille, jotka harkitsevat valmennusta tai kurssia: kannattaa heittäytyä täysillä virran vietäväksi ja pitää hauskaa, koska sitä se on!”
– Heidi Oksala, psykiatrinen sairaanhoitaja

Onko sinulla kysyttävää tai haluat valmennukseen? Ota yhteyttä!

 

Share